Meer rendement uit uw aspergeteelt met de M-Bogen

M-Bogen

Verhoog de oogstprestatie naar 30kg per uur(*)

Verlaag de kostprijs van aspergeoogst naar 0,50 per kg (*)

Tunnelsysteem

M-Bogen zijn een onderdeel van foliemanagement. De M-Bogen staan in de lengterichting aan beide zijden van het aspergebed. De thermische folie ligt over de M-Bogen heen en vormt daarmee een tunnel. Elke 2,5 meter staat één M-Boog, voor 5.000 meter aspergebed zijn 2.000 M-Bogen nodig.

product1

De speciale vorm van de M-Boog(1) ondersteunt de thermische folie zonder deze te beschadigen. De M-Boog is gemaakt van verzinkt ijzer met een diameter van 7,00mm. Het tunnelsysteem met M-Bogen(2) is beter bestand tegen wind dan conventionele tunnelsystemen.

(1) (2) gepatenteerd

M-Bogen Zetmachine (MBZ)

De M-Bogen Zetmachine(1) is een optiepakket voor de AspergeSpin A1. Het optiepakket zorgt ervoor dat elke M-Boog in de juiste vorm, de juiste afstand tot het aspergebed, de juiste hoek ten opzichte van het aspergebed en de juiste diepte geplaatst wordt.

(1) gepatenteerd

De M-Bogen Zetmachine wordt bediend door twee personen. De capaciteit ligt ongeveer bij 6.000 meter aspergebed per dag.

Voordelen

De voordelen ten opzichte van een conventionele minitunnel zijn:

Foliemanagement

Arbeidsbesparing

Stabielere tunnel

Vrijblijvende offerte aanvragen

Stel uw asperge oogstmachine samen met behulp van onze configuarator. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte van de door u samengestelde machine. Voor vragen over de configuratie kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)77 307 4588 of stuur een e-mail naar sales@engelsmachines.nl