Oogstmachine voor diverse gewassen

De MultiSpin is een elektrisch aangedreven oogstmachine voor diverse gewassen. De machine heeft de mogelijkheid om veel lege en volle kisten te verzamelen in het veld. Meerdere oogsters kunnen achter de machine aanlopen en geoogste groente en fruit op de MultiSpin wegleggen.

Door de hoge bodemvrijheid en brede spoor is de machine geschikt voor diverse bladgewassen en teelten op ruggen.

Arbeidsbesparing

Met de MultiSpin worden alle zware handelingen tijdens de oogst geautomatiseerd. De oogster kan zich nu volledig concentreren op het oogsten en word niet vertraagd door randwerkzaamheden zoals het dragen van kisten.

IMG_0034

Bediening

De MultiSpin heeft een slimme en overzichtelijke bediening. De rijsnelheid van de machine is traploos instelbaar en aan te passen aan elke oogster. Met een lang schakelkoord is de machine vervolgens eenvoudig aan en uit te schakelen.  De MultiSpin kan met speciale sensortechniek automatisch een rij volgen. Buiten de rij laat de MultiSpin zich eenvoudig bedienen door tuimelschakelaars.

IMG_0024

Aandrijving

De MultiSpin heeft een elektrische aandrijving op beide voorwielen. Hierdoor heeft de machine altijd voldoende tractie op het veld. De elektromotoren bevinden zich beschut hoog boven de grond. Met kettingaandrijvingen worden de aandrijfwielen aangedreven.

Lithium-accukist_01

Draagbaar accupakket

De MultiSpin is voorzien van een draagbaar accupakket. De oogster neemt aan het begin van de werkdag het accupakket mee naar de machine op het veld. De capaciteit van het accupakket is voldoende om een hele werkdag te kunnen oogsten. Aan het einde van de werkdag brengt de oogster het accupakket terug naar de acculader. Hier wordt het accupakket binnen een nacht weer volgeladen zodat deze de volgende dag weer gebruikt kan worden.

Technische specificaties

Motorvermogen

2 x 700Watt S1

Motorbesturing

2 x 140A DC

Accuspanning

24V

Bediening

bedieningspaneel voorzien van potentiometer, achteruit/neutraal/ vooruit schakelaar, noodstop, LED-accu indicatie. Tuimelschakelaars voor links, rechts, achteruit en vooruit. Schakelkoord voor aan- en uitschakelen.

Accupakket

150Ah AGM Deep Cycle

Acculader

HF 24V/20A

Aandrijving

beide voorwielen

Snelheid

5,0 km/h

Actieradius

8,0 – 10,0 km

Kistencapaciteit

(60x40cm) 10

Banden en wielen

standaard: aandrijfwielen 6.00x12

optioneel: lage druk aandrijfwielen 25x8.00-12

achterwielen 5.00x8

Ledig gewicht

400kg

Constructie

gelast stalen constructie

Afwerking

gestraald en voorzien van poedercoating

Afmetingen

lengte 3885 - 4385 mm

breedte 1830 mm

hoogte 1190 - 1290 mm

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.  De opties en meeruitvoeringen staan hierin vermeld. Voor vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)77 307 4588 of stuur een e-mail naar sales@engelsmachines.nl