Meer rendement uit uw aspergeteelt met de Kistentransporter

Haal het hoogste rendement uit uw oogst

De Kistentransporter is een elektrisch aangedreven machine voor diverse gewassen zoals aardbei, courgette en asperge. Een kleine groep medewerkers voert oogstwerkzaamheden uit en loopt achter de machine aan. De Kistentransporter rijdt voor de mensen uit en houdt oogstkisten altijd binnen handbereik.

Kistentransporter

kistentransporter3

Automatisch sturen

Optioneel kan de Kistentransporter automatisch een rij volgen. Met speciale sensortechniek detecteert de Kistentransporter een gewas en stuurt de machine indien nodig.

kistentransporter2

Techniek

Door middel van kettingen drijven twee elektromotoren beide voorwielen aan, hierdoor rijdt de Kistentransporter eenvoudig over zware gronden en hellingen. De speciale lager afdichtingen zorgen ervoor dat de lagers van de aandrijfwielen én de achterwielen vrij blijven van vuil en vocht.

kistentransporter

Accu

Speciale accupakketten voorzien in de dagelijkse energievoorziening. Deze DEEP-CYCLE bestendige accupakketten zijn geschikt om elke dag diep ontladen en met de meegeleverde hoogfrequente druppellader weer volledig geladen te worden.

Bediening

De Kistentransporter heeft een eenvoudige bediening. De werksnelheid is traploos instelbaar. Met een schakelkoord wordt de machine in beweging gebracht. Buiten de rijen is de Kistentransporter handmatig te bedienen met twee tuimelschakelaars.

In de instructievideo hiernaast laten wij u zien hoe gemakkelijk de bediening van een Kistentransporter is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Stel uw asperge oogstmachine samen met behulp van onze configuarator. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte van de door u samengestelde machine. Voor vragen over de configuratie kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)77 307 4588 of stuur een e-mail naar sales@engelsmachines.nl