Meer rendement uit uw aspergeteelt met de ASGreen

Haal het hoogste rendement uit uw groene aspergeoogst

De ASGreen is een elektrisch aangedreven oogstmachine voor groene asperges. In een ergonomische houding zit de werknemer zo dicht mogelijk bij de grond om asperges te oogsten.

ASGreen

asgreen

Automatisch sturen

Optioneel kan de ASGreen automatisch een aspergerij volgen. Met speciale sensortechniek detecteert de ASGreen aspergestengels en stuurt de machine indien nodig.

asgreen3

Techniek

Met kettingen drijven twee elektromotoren beide voorwielen aan. Met deze voorwielaandrijving rijdt de ASGreen met gemak over zware gronden en hellingen. De speciale lager afdichtingen zorgen ervoor dat de lagers van de aandrijfwielen én de achterwielen vrij blijven van vuil en vocht.

asgreen2

Accu

Het AGM accupakket voorziet in de dagelijkse energievoorziening. Dit DEEP-CYCLE bestendige accupakket is geschikt om elke dag diep ontladen en met de meegeleverde hoogfrequente druppellader weer volledig geladen te worden.

Bediening

De ASGreen heeft een eenvoudige bediening. De werksnelheid is traploos instelbaar. Met een voetschakelaar wordt de machine in beweging gebracht. Aan de stoel bevindt zich een stuurhendel, hiermee is de ASGreen tijdens het oogsten te sturen.

In de instructievideo hiernaast laten wij u zien hoe gemakkelijk de bediening van een ASGreen is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Stel uw asperge oogstmachine samen met behulp van onze configuarator. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte van de door u samengestelde machine. Voor vragen over de configuratie kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)77 307 4588 of stuur een e-mail naar sales@engelsmachines.nl