Lage druk banden

Lage druk banden geven de Kistentransporter tractie op zachte en drassige ondergronden en reduceren spoorvorming.

Spoorbreedte 1800mm

Automatische sensorbesturing

Geleidewielen

Kistentransporter 

Haal het hoogste rendement uit uw oogst

De Kistentransporter is een elektrisch aangedreven machine voor diverse gewassen zoals aardbei, courgette en asperge. Een kleine groep medewerkers voert oogstwerkzaamheden uit en loopt achter de machine aan. De Kistentransporter rijdt voor de mensen uit en houdt oogstkisten altijd binnen handbereik.

 
Bediening 

De Kistentransporter heeft een eenvoudige bediening. De werksnelheid is traploos instelbaar. Met een schakelkoord wordt de machine in beweging gebracht. Buiten de rijen is de Kistentransporter handmatig te bedienen met twee tuimelschakelaars.

 
Automatisch sturen 

Optioneel kan de Kistentransporter automatisch een rij volgen. Met speciale sensortechniek detecteert de Kistentransporter een gewas en stuurt de machine indien nodig.

 
Techniek 

Door middel van kettingen drijven twee elektromotoren beide voorwielen aan, hierdoor rijdt de Kistentransporter eenvoudig over zware gronden en hellingen. De speciale lager afdichtingen zorgen ervoor dat de lagers van de aandrijfwielen én de achterwielen vrij blijven van vuil en vocht.

 
Accu 

Speciale accupakketten voorzien in de dagelijkse energievoorziening. Deze DEEP-CYCLE bestendige accupakketten zijn geschikt om elke dag diep ontladen en met de meegeleverde hoogfrequente druppellader weer volledig geladen te worden.