Lage druk banden

Lage druk banden geven de ASGreen tractie op zachte en drassige ondergronden en reduceren spoorvorming.

Spoorbreedte 1350mm

Spoorbreedte 1800

Dak

Automatische sensorbesturing

ASGreen 

Haal het hoogste rendement uit uw groene aspergeoogst

De ASGreen is een elektrisch aangedreven oogstmachine voor groene asperges. In een ergonomische houding zit de werknemer zo dicht mogelijk bij de grond om asperges te oogsten.

 
Bediening 

De ASGreen heeft een eenvoudige bediening. De werksnelheid is traploos instelbaar. Met een voetschakelaar wordt de machine in beweging gebracht. Aan de stoel bevindt zich een stuurhendel, hiermee is de ASGreen tijdens het oogsten te sturen.

 
Automatisch sturen 

Optioneel kan de ASGreen automatisch een aspergerij volgen. Met speciale sensortechniek detecteert de ASGreen aspergestengels en stuurt de machine indien nodig.

 
Techniek 

Met kettingen drijven twee elektromotoren beide voorwielen aan. Met deze voorwielaandrijving rijdt de ASGreen met gemak over zware gronden en hellingen. De speciale lager afdichtingen zorgen ervoor dat de lagers van de aandrijfwielen én de achterwielen vrij blijven van vuil en vocht.

 
Accu 

Het AGM accupakket voorziet in de dagelijkse energievoorziening. Dit DEEP-CYCLE bestendige accupakket is geschikt om elke dag diep ontladen en met de meegeleverde hoogfrequente druppellader weer volledig geladen te worden.